Hoe maak ik een goede cappuccino
Sign Up to our social questions and Answers Engine to ask questions, answer people’s questions, and connect with other people.
Login to our social questions & Answers Engine to ask questions answer people’s questions & connect with other people.
Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
We streven ernaar om mensen met kennis te verbinden met degenen die het nodig hebben, om verschillende wereldbeelden dichter bij elkaar te brengen zodat we elkaar beter kunnen begrijpen, en om iedereen in staat te stellen hun kennis te delen. Bij VraagNet is elke vraag een aanzet tot samenwerking, verbinding en gezamenlijke groei. Voor elke vraag hebben we een antwoord, waarbij we streven naar continue kennisuitwisseling en begrip
Een goede cappuccino maak je met verse koffiebonen, volle melk en een goede espressomachine. Zorg ervoor dat de koffiebonen fijn gemalen zijn en dat het water voor de espresso de juiste temperatuur heeft (ongeveer 90 graden Celsius). Stoom de melk op totdat deze een temperatuur van ongeveer 65 graden Celsius heeft en giet deze vervolgens in de espresso. Bestrooi de cappuccino met cacaopoeder of kaneel.