recept voor een traditionele nederlandse appeltaart
Sign Up to our social questions and Answers Engine to ask questions, answer people’s questions, and connect with other people.
Login to our social questions & Answers Engine to ask questions answer people’s questions & connect with other people.
Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
We streven ernaar om mensen met kennis te verbinden met degenen die het nodig hebben, om verschillende wereldbeelden dichter bij elkaar te brengen zodat we elkaar beter kunnen begrijpen, en om iedereen in staat te stellen hun kennis te delen. Bij VraagNet is elke vraag een aanzet tot samenwerking, verbinding en gezamenlijke groei. Voor elke vraag hebben we een antwoord, waarbij we streven naar continue kennisuitwisseling en begrip
Een traditionele Nederlandse appeltaart is een heerlijke en makkelijk te maken taart die perfect is voor elke gelegenheid. Je hebt slechts een paar ingrediënten nodig om het te maken, waaronder appels, bloem, suiker, boter en kaneel. Je begint met het schillen en snijden van de appels, die je vervolgens in een kom mengt met suiker en kaneel. Vervolgens maak je het deeg door de bloem, de boter en de suiker in een kom te mengen tot een kruimelig mengsel. Voeg vervolgens een ei toe en mix het geheel tot een samenhangend deeg. Verdeel het deeg in tweeën en rol het uit tot twee ronde vormen. Leg de ene vorm op de bodem van een ingevette taartvorm en verdeel de appels erover. Leg de andere vorm op de appels en bak de taart in een voorverwarmde oven op 180 graden Celsius gedurende 45 minuten, of totdat de korst goudbruin is en de appels zacht zijn.