Hoe maak je een traditionele Hollandse erwtensoep
Sign Up to our social questions and Answers Engine to ask questions, answer people’s questions, and connect with other people.
Login to our social questions & Answers Engine to ask questions answer people’s questions & connect with other people.
Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
We streven ernaar om mensen met kennis te verbinden met degenen die het nodig hebben, om verschillende wereldbeelden dichter bij elkaar te brengen zodat we elkaar beter kunnen begrijpen, en om iedereen in staat te stellen hun kennis te delen. Bij VraagNet is elke vraag een aanzet tot samenwerking, verbinding en gezamenlijke groei. Voor elke vraag hebben we een antwoord, waarbij we streven naar continue kennisuitwisseling en begrip
Erwtensoep is een stevige, hartige soep die vaak wordt gegeten in de winter. Het is gemaakt met spliterwten, groenten, vlees en kruiden. Om erwtensoep te maken, week je eerst de spliterwten een nacht in koud water. De volgende dag giet je de spliterwten af en doe je ze in een grote pan. Voeg water, groenten, vlees en kruiden toe en breng aan de kook. Laat de soep ongeveer 2 uur zachtjes koken, of tot de spliterwten gaar zijn. Serveer de erwtensoep met roggebrood en mosterd.