hoe maak je de lekkerste tomatensoep
Sign Up to our social questions and Answers Engine to ask questions, answer people’s questions, and connect with other people.
Login to our social questions & Answers Engine to ask questions answer people’s questions & connect with other people.
Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
We streven ernaar om mensen met kennis te verbinden met degenen die het nodig hebben, om verschillende wereldbeelden dichter bij elkaar te brengen zodat we elkaar beter kunnen begrijpen, en om iedereen in staat te stellen hun kennis te delen. Bij VraagNet is elke vraag een aanzet tot samenwerking, verbinding en gezamenlijke groei. Voor elke vraag hebben we een antwoord, waarbij we streven naar continue kennisuitwisseling en begrip
Ingrediënten: 1 kg tomaten, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 liter bouillon, 1 blikje tomatenpuree, 1 eetlepel suiker, peper en zout. Bereiding: Snijd de tomaten in blokjes. Snipper de ui en hak de knoflook fijn. Fruit de ui en knoflook in een pan met een beetje olie. Voeg de tomatenblokjes toe en bak mee. Voeg de bouillon en tomatenpuree toe. Breng op smaak met suiker, peper en zout. Laat de soep 20 minuten zachtjes koken. Garneer met peterselie.