hoe bladerdeeg maken
Sign Up to our social questions and Answers Engine to ask questions, answer people’s questions, and connect with other people.
Login to our social questions & Answers Engine to ask questions answer people’s questions & connect with other people.
Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
We streven ernaar om mensen met kennis te verbinden met degenen die het nodig hebben, om verschillende wereldbeelden dichter bij elkaar te brengen zodat we elkaar beter kunnen begrijpen, en om iedereen in staat te stellen hun kennis te delen. Bij VraagNet is elke vraag een aanzet tot samenwerking, verbinding en gezamenlijke groei. Voor elke vraag hebben we een antwoord, waarbij we streven naar continue kennisuitwisseling en begrip
Bladerdeeg is een veelzijdig deeg dat gebruikt kan worden voor verschillende baksels. Het is gemaakt van bloem, boter, water en zout. Om bladerdeeg te maken, wordt het deeg eerst in lagen verdeeld en vervolgens wordt er boter tussen de lagen gesmeerd. Het deeg wordt dan opgerold en afgekoeld. Dit proces wordt een paar keer herhaald, waardoor het deeg luchtig en krokant wordt.