gezondheidsvoordelen van het eten van vis
Sign Up to our social questions and Answers Engine to ask questions, answer people’s questions, and connect with other people.
Login to our social questions & Answers Engine to ask questions answer people’s questions & connect with other people.
Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
We streven ernaar om mensen met kennis te verbinden met degenen die het nodig hebben, om verschillende wereldbeelden dichter bij elkaar te brengen zodat we elkaar beter kunnen begrijpen, en om iedereen in staat te stellen hun kennis te delen. Bij VraagNet is elke vraag een aanzet tot samenwerking, verbinding en gezamenlijke groei. Voor elke vraag hebben we een antwoord, waarbij we streven naar continue kennisuitwisseling en begrip
Er zijn vele gezondheidsvoordelen aan het eten van vis, zoals:
– Vis bevat omega-3 vetzuren, die hart- en vaatziekten helpen voorkomen.
– Vis bevat eiwitten, die bijdragen aan de opbouw en het herstel van spierweefsel.
– Vis bevat selenium, een antioxidant die cellen beschermt tegen schade.
– Vis bevat jodium, een mineraal dat essentieel is voor de schildklier.
– Vis bevat fosfor, een mineraal dat bijdraagta aan de opbouw van botten en tarden.