erwtensoep recept
Sign Up to our social questions and Answers Engine to ask questions, answer people’s questions, and connect with other people.
Login to our social questions & Answers Engine to ask questions answer people’s questions & connect with other people.
Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
We streven ernaar om mensen met kennis te verbinden met degenen die het nodig hebben, om verschillende wereldbeelden dichter bij elkaar te brengen zodat we elkaar beter kunnen begrijpen, en om iedereen in staat te stellen hun kennis te delen. Bij VraagNet is elke vraag een aanzet tot samenwerking, verbinding en gezamenlijke groei. Voor elke vraag hebben we een antwoord, waarbij we streven naar continue kennisuitwisseling en begrip
Ingrediënten: 500 gram spijterwten, 200 gram rookworst, 200 gram spekjes, 200 gram aardappelen, 200 gram uien, 200 gram wortelen, 200 gram knolselderie, 200 gram prei, 200 gram pastinaak, 1 eetlepel zout, 1 eetlepel peper, 1 liter water. Stappen: 1. Week de spijterwten een nacht in water. 2. Kook de spijterwten in het water tot ze gaar zijn. 3. Snijd de rookworst in stukjes. 4. Snijd de spekjes in stukjes. 5. Schil de aardappelen en kook ze tot ze gaar zijn. 6. Schil de wortelen en kook ze tot ze gaar zijn. 7. Snijd de uien in stukjes. 8. Snijd de knolselderie in stukjes. 9. Snijd de prei in stukjes. 10. Snijd de pastinaak in stukjes. 11. Verhit een pan met olie en bak de spekjes uit. 12. Voeg de uien, de knolselderie, de prei en de pastinaak erdoor. 13. Voeg de aardappelen, de wortelen, de spijterwten, de rookworst, het water, de zout en de peper erdoor. 14. Laat de erwtensoep 2 uur pruttelen op een zacht vuur.