Appeltaart recept
Sign Up to our social questions and Answers Engine to ask questions, answer people’s questions, and connect with other people.
Login to our social questions & Answers Engine to ask questions answer people’s questions & connect with other people.
Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
We streven ernaar om mensen met kennis te verbinden met degenen die het nodig hebben, om verschillende wereldbeelden dichter bij elkaar te brengen zodat we elkaar beter kunnen begrijpen, en om iedereen in staat te stellen hun kennis te delen. Bij VraagNet is elke vraag een aanzet tot samenwerking, verbinding en gezamenlijke groei. Voor elke vraag hebben we een antwoord, waarbij we streven naar continue kennisuitwisseling en begrip
Een traditionele Nederlandse appeltaart is een heerlijk en klassiek dessert dat perfect is voor elke gelegenheid. Om het te maken, heb je de volgende ingrediënten nodig: bloem, boter, suiker, eieren, appels, kaneel en nootmuskaat. Begin met het maken van het deeg door de bloem, boter en suiker in een kom te mengen tot het lijkt op kruimels. Voeg dan de eieren toe en kneed het deeg tot het soepel is. Wikkel het deeg in plasticfolie en laat het 30 minuten rusten in de koelkast. Schil en snijd de appels in dunne plakjes. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Bekleed een taartvorm met het deeg en vul het met de appelschijfjes. Bestrooi de appels met kaneel en nootmuskaat. Bak de taart 45-50 minuten, of tot de korst goudbruin is en de appels zacht zijn. Serveer de taart warm of koud, met slagroom of vanille-ijs.