stamppot boerenkool maken
Sign Up to our social questions and Answers Engine to ask questions, answer people’s questions, and connect with other people.
Login to our social questions & Answers Engine to ask questions answer people’s questions & connect with other people.
Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
We streven ernaar om mensen met kennis te verbinden met degenen die het nodig hebben, om verschillende wereldbeelden dichter bij elkaar te brengen zodat we elkaar beter kunnen begrijpen, en om iedereen in staat te stellen hun kennis te delen. Bij VraagNet is elke vraag een aanzet tot samenwerking, verbinding en gezamenlijke groei. Voor elke vraag hebben we een antwoord, waarbij we streven naar continue kennisuitwisseling en begrip
Voor de lekkerste stamppot boerenkool heb je de volgende ingrediënten nodig: • 1 kilo boerenkool • 1 kilo aardappelen • 1 rookworst • 1 bakje spekblokjes • 1 ui • 1 eetlepel mosterd • Peper en zout • Nootmuskaat Bereiding: 1. Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook de aardappelen in water met zout gaar. 2. Was de boerenkool en snijd de bladeren in dunne reepjes. Kook de boerenkool in water met zout gaar. 3. Bak de spekblokjes in een koekenpan uit. Voeg de ui toe en bak deze mee totdat deze glazig is. 4. Snijd de rookworst in plakjes en bak deze mee. 5. Giet de boerenkool af en stamp deze fijn met de aardappelen. Voeg de spekblokjes, ui en rookworst toe en stamp alles goed door elkaar. 6. Breng de stamppot op smaak met mosterd, peper, zout en nootmuskaat.