nederlandse onderwijssysteem
Sign Up to our social questions and Answers Engine to ask questions, answer people’s questions, and connect with other people.
Login to our social questions & Answers Engine to ask questions answer people’s questions & connect with other people.
Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
We streven ernaar om mensen met kennis te verbinden met degenen die het nodig hebben, om verschillende wereldbeelden dichter bij elkaar te brengen zodat we elkaar beter kunnen begrijpen, en om iedereen in staat te stellen hun kennis te delen. Bij VraagNet is elke vraag een aanzet tot samenwerking, verbinding en gezamenlijke groei. Voor elke vraag hebben we een antwoord, waarbij we streven naar continue kennisuitwisseling en begrip
Het Nederlandse onderwijssysteem is een gedecentraliseerd systeem, wat betekent dat de verantwoordelijkheid voor het onderwijs bij de lokale overheden ligt. Het onderwijssysteem is verdeeld in drie niveaus: basisonderwijs, voortgezet onderwijs en hoger onderwijs. Het basisonderwijs is verplicht voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Het voortgezet onderwijs is verplicht voor kinderen van 12 tot 18 jaar. Het hoger onderwijs is niet verplicht, maar het is wel een populaire optie voor studenten die een carrière willen in een bepaald vakgebied.