Hoe maak je zelf een lekkere appeltaart
Sign Up to our social questions and Answers Engine to ask questions, answer people’s questions, and connect with other people.
Login to our social questions & Answers Engine to ask questions answer people’s questions & connect with other people.
Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
We streven ernaar om mensen met kennis te verbinden met degenen die het nodig hebben, om verschillende wereldbeelden dichter bij elkaar te brengen zodat we elkaar beter kunnen begrijpen, en om iedereen in staat te stellen hun kennis te delen. Bij VraagNet is elke vraag een aanzet tot samenwerking, verbinding en gezamenlijke groei. Voor elke vraag hebben we een antwoord, waarbij we streven naar continue kennisuitwisseling en begrip
Appeltaart is een klassieker in de Nederlandse keuken. Het is een heerlijk dessert dat gemakkelijk zelf te maken is. Hier is een eenvoudig recept voor een lekkere appeltaart: **Ingrediënten:** – 250 gram zelfrijzend bakmeel – 175 gram roomboter, koud en in blokjes gesneden – 75 gram witte basterdsuiker – 1 ei – 1 eetlepel koud water – 500 gram appels, geschild en in blokjes gesneden – 1 eetlepel kaneel – 1 eetlepel suiker **Bereiding:** 1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. 2. Meng het bakmeel, de roomboter, de basterdsuiker en het ei in een grote kom tot een kruimelig deeg. 3. Voeg het water toe en meng tot het deeg samenkomt. 4. Druk het deeg uit in een ingevette taartvorm met een diameter van 24 centimeter. 5. Verdeel de appelblokjes over het deeg. 6. Meng de kaneel en de suiker in een kleine kom en strooi dit over de appels. 7. Bak de appeltaart in het midden van de oven in ongeveer 45 minuten goudbruin en gaar. 8. Laat de appeltaart afkoelen en serveer.