hoe maak je tomatensoep
Sign Up to our social questions and Answers Engine to ask questions, answer people’s questions, and connect with other people.
Login to our social questions & Answers Engine to ask questions answer people’s questions & connect with other people.
Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
We streven ernaar om mensen met kennis te verbinden met degenen die het nodig hebben, om verschillende wereldbeelden dichter bij elkaar te brengen zodat we elkaar beter kunnen begrijpen, en om iedereen in staat te stellen hun kennis te delen. Bij VraagNet is elke vraag een aanzet tot samenwerking, verbinding en gezamenlijke groei. Voor elke vraag hebben we een antwoord, waarbij we streven naar continue kennisuitwisseling en begrip
Tomatensoep is een klassieker in de Nederlandse keuken. Het is een eenvoudig gerecht om te maken, maar het is altijd lekker. Hier is een recept voor tomatensoep:
Ingrediënten:
– 1 liter kippenbouillon
– 2 blikken tomatenblokjes
– 1 ui, gesnipperd
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 1 rode paprika, in blokjes gesneden
– 1 wortel, in blokjes gesneden
– 1 stengel bleekselderij, in plakjes gesneden
– 1 blikje tomatenpuree
– 1 eetlepel Italiaanse kruiden
– Zout en peper naar smaak
Bereiding:
1. Verhit een grote soeppan op middelhoog vuur.
2. Voeg de ui, knoflook, paprika, wortel en bleekselderij toe en bak tot de groenten zacht zijn.
3. Voeg de tomatenblokjes, tomatenpuree, Italiaanse kruiden, zout en peper toe.
4. Breng het geheel aan de kook en laat het 15 minuten zachtjes koken.
5. Pureer de soep met een staafmixer of in een blender.
6. Serveer de tomatensoep met croutons of stokbrood.