Hoe maak je een lekkere spaghetti bolognese
Sign Up to our social questions and Answers Engine to ask questions, answer people’s questions, and connect with other people.
Login to our social questions & Answers Engine to ask questions answer people’s questions & connect with other people.
Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
We streven ernaar om mensen met kennis te verbinden met degenen die het nodig hebben, om verschillende wereldbeelden dichter bij elkaar te brengen zodat we elkaar beter kunnen begrijpen, en om iedereen in staat te stellen hun kennis te delen. Bij VraagNet is elke vraag een aanzet tot samenwerking, verbinding en gezamenlijke groei. Voor elke vraag hebben we een antwoord, waarbij we streven naar continue kennisuitwisseling en begrip
Spaghetti bolognese is een klassiek Italiaans gerecht dat gemakkelijk thuis te maken is. Voor de saus heb je nodig: 500 gram gehakt, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 wortel, 1 stengel bleekselderij, 1 blik tomatenblokjes, 1 blik tomatenpuree, 1 glas rode wijn, 1 bouillonblokje, oregano, basilicum, zout en peper. Snijd de ui, knoflook, wortel en bleekselderij fijn en bak ze in een pan met wat olijfolie. Voeg het gehakt toe en bak het rul. Voeg de tomatenblokjes, tomatenpuree, rode wijn, bouillonblokje, oregano, basilicum, zout en peper toe en laat de saus 1 uur zachtjes pruttelen. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de spaghetti met de bolognesesaus en wat geraspte Parmezaanse kaas.