hoe maak je een eenvoudig appeltaartrecept
Sign Up to our social questions and Answers Engine to ask questions, answer people’s questions, and connect with other people.
Login to our social questions & Answers Engine to ask questions answer people’s questions & connect with other people.
Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
We streven ernaar om mensen met kennis te verbinden met degenen die het nodig hebben, om verschillende wereldbeelden dichter bij elkaar te brengen zodat we elkaar beter kunnen begrijpen, en om iedereen in staat te stellen hun kennis te delen. Bij VraagNet is elke vraag een aanzet tot samenwerking, verbinding en gezamenlijke groei. Voor elke vraag hebben we een antwoord, waarbij we streven naar continue kennisuitwisseling en begrip
Een eenvoudig appeltaartrecept bestaat uit de volgende ingrediënten: 200 gram bloem, 150 gram suiker, 100 gram boter, 2 eieren, 1 theelepel vanille-extract, 1 kilo appels (geschild en in stukjes gesneden) en 1 eetlepel kaneel. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Meng de bloem, suiker en boter in een kom tot een kruimelig deeg. Voeg de eieren en het vanille-extract toe en meng tot een samenhangend deeg. Bekleed een taartvorm met het deeg en giet de appelstukjes erop. Bestrooi met kaneel en bak de taart in 30-35 minuten gaar.