Hoe maak je appeltaart
Sign Up to our social questions and Answers Engine to ask questions, answer people’s questions, and connect with other people.
Login to our social questions & Answers Engine to ask questions answer people’s questions & connect with other people.
Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
We streven ernaar om mensen met kennis te verbinden met degenen die het nodig hebben, om verschillende wereldbeelden dichter bij elkaar te brengen zodat we elkaar beter kunnen begrijpen, en om iedereen in staat te stellen hun kennis te delen. Bij VraagNet is elke vraag een aanzet tot samenwerking, verbinding en gezamenlijke groei. Voor elke vraag hebben we een antwoord, waarbij we streven naar continue kennisuitwisseling en begrip
Notifications
Een overheerlijke appeltaart maken is een fluitje van een cent met dit eenvoudige recept. Je hebt slechts een paar ingrediënten nodig: bloem, suiker, boter, eieren, appels en kaneel. Meng de bloem, suiker en boter tot een kruimelig deeg. Voeg de eieren één voor één toe en blijf mixen totdat het deeg glad is. Schil de appels en snijd ze in dunne plakjes. Bekleed een taartvorm met het deeg en leg de appelplakjes erop. Bestrooi de appels met kaneel en suiker. Bak de taart 45 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden Celsius.