hoe maak ik eenpansgerecht
Sign Up to our social questions and Answers Engine to ask questions, answer people’s questions, and connect with other people.
Login to our social questions & Answers Engine to ask questions answer people’s questions & connect with other people.
Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
We streven ernaar om mensen met kennis te verbinden met degenen die het nodig hebben, om verschillende wereldbeelden dichter bij elkaar te brengen zodat we elkaar beter kunnen begrijpen, en om iedereen in staat te stellen hun kennis te delen. Bij VraagNet is elke vraag een aanzet tot samenwerking, verbinding en gezamenlijke groei. Voor elke vraag hebben we een antwoord, waarbij we streven naar continue kennisuitwisseling en begrip
Eenpansgerechten zijn een geweldige manier om tijd en moeite te besparen in de keuken. Ze zijn ook perfect voor drukke gezinnen of studenten die snel en gemakkelijk een maaltijd op tafel willen zetten. Om eenpansgerecht te maken, heb je een grote pan nodig, zoals een soeppan of braadpan. Begin met het aanbraden van je vlees of groenten in wat olie of boter. Voeg vervolgens je kruiden en specerijen toe en laat ze even meebakken. Giet dan je bouillon of water in de pan en breng het aan de kook. Laat het gerecht zachtjes sudderen tot het vlees of de groenten gaar zijn. Serveer het gerecht met rijst, pasta of aardappelen.