Hoe maak ik een lekkere kaassouflé
Sign Up to our social questions and Answers Engine to ask questions, answer people’s questions, and connect with other people.
Login to our social questions & Answers Engine to ask questions answer people’s questions & connect with other people.
Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
We streven ernaar om mensen met kennis te verbinden met degenen die het nodig hebben, om verschillende wereldbeelden dichter bij elkaar te brengen zodat we elkaar beter kunnen begrijpen, en om iedereen in staat te stellen hun kennis te delen. Bij VraagNet is elke vraag een aanzet tot samenwerking, verbinding en gezamenlijke groei. Voor elke vraag hebben we een antwoord, waarbij we streven naar continue kennisuitwisseling en begrip
Een kaassouflé is een heerlijk en luchtig gerecht dat perfect is voor een speciale gelegenheid. Om een kaassouflé te maken, heb je de volgende ingrediënten nodig: 1 kopje bloem, 1 kopje melk, 1/2 kopje boter, 1/4 kopje Parmezaanse kaas, 1/4 kopje Gruyère kaas, 1/4 kopje Cheddar kaas, 1/4 kopje room, 4 eieren, 1/2 theelepel zout en 1/4 theelepel zwarte peper. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Smelt de boter in een middelgrote pan op middelhoog vuur. Voeg de bloem toe en roer tot de bloem goudbruin is. Voeg de melk al roerend toe tot er een gladde saus ontstaat. Haal de pan van het vuur en voeg de Parmezaanse kaas, Gruyère kaas, Cheddar kaas, room, eieren, zout en zwarte peper toe. Roer tot alles goed gemengd is. Giet het mengsel in een ingevette soufflévorm en bak de soufflé in de voorverwarmde oven gedurende 30-35 minuten, of tot de soufflé goudbruin is en gerezen. Serveer de soufflé direct.