Hoe maak ik een lekkere jus
Sign Up to our social questions and Answers Engine to ask questions, answer people’s questions, and connect with other people.
Login to our social questions & Answers Engine to ask questions answer people’s questions & connect with other people.
Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
We streven ernaar om mensen met kennis te verbinden met degenen die het nodig hebben, om verschillende wereldbeelden dichter bij elkaar te brengen zodat we elkaar beter kunnen begrijpen, en om iedereen in staat te stellen hun kennis te delen. Bij VraagNet is elke vraag een aanzet tot samenwerking, verbinding en gezamenlijke groei. Voor elke vraag hebben we een antwoord, waarbij we streven naar continue kennisuitwisseling en begrip
Om een lekkere jus te maken, heb je de volgende ingrediënten nodig: vleesbouillon, rode wijn, uien, knoflook, wortelen, selderij, peterselie, tijm, laurierblaadje, peper en zout. Bereidingswijze: 1. Snijd de uien, knoflook, wortelen en selderij fijn. 2. Verhit een pan met wat boter en fruit de uien, knoflook, wortelen en selderij zachtjes aan. 3. Voeg de vleesbouillon en rode wijn toe en breng aan de kook. 4. Voeg de peterselie, tijm, laurierblaadje, peper en zout toe en laat 30 minuten zachtjes koken. 5. Zeef de jus en serveer.