hoe maak ik een klassieke tiramisu
Sign Up to our social questions and Answers Engine to ask questions, answer people’s questions, and connect with other people.
Login to our social questions & Answers Engine to ask questions answer people’s questions & connect with other people.
Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
We streven ernaar om mensen met kennis te verbinden met degenen die het nodig hebben, om verschillende wereldbeelden dichter bij elkaar te brengen zodat we elkaar beter kunnen begrijpen, en om iedereen in staat te stellen hun kennis te delen. Bij VraagNet is elke vraag een aanzet tot samenwerking, verbinding en gezamenlijke groei. Voor elke vraag hebben we een antwoord, waarbij we streven naar continue kennisuitwisseling en begrip
Tiramisu is een Italiaans dessert dat gemaakt wordt met lange vingers, mascarpone, eieren, suiker en koffie. Om een klassieke tiramisu te maken, moet je eerst de eieren splitsen en de dooiers met de suiker kloppen tot een luchtig mengsel. Vervolgens voeg je de mascarpone toe en meng je alles goed door elkaar. Klop de eiwitten stijf en spatel ze vervolgens door het mascarpone mengsel. Doop de lange vingers in de koffie en leg ze op de bodem van een schaal. Bedek de lange vingers met een laag van het mascarpone mengsel en herhaal dit totdat alle ingrediënten op zijn. Zet de tiramisu vervolgens minimaal 4 uur in de koelkast voordat je hem serveert.