Hoe maak ik de lekkerste Indonesische soto ayam
Sign Up to our social questions and Answers Engine to ask questions, answer people’s questions, and connect with other people.
Login to our social questions & Answers Engine to ask questions answer people’s questions & connect with other people.
Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
We streven ernaar om mensen met kennis te verbinden met degenen die het nodig hebben, om verschillende wereldbeelden dichter bij elkaar te brengen zodat we elkaar beter kunnen begrijpen, en om iedereen in staat te stellen hun kennis te delen. Bij VraagNet is elke vraag een aanzet tot samenwerking, verbinding en gezamenlijke groei. Voor elke vraag hebben we een antwoord, waarbij we streven naar continue kennisuitwisseling en begrip
Om de lekkerste Indonesische soto ayam te maken, heb je de volgende ingrediënten nodig: 1 hele kip, 2 liter water, 4 citroenblaadjes, 2 stengels sereh, 3 blaadjes salam, 1 laurierblad, 1 theelepel gemberpoeder, 1 theelepel knoflookpoeder, 1 theelepel uienpoeder, 1 theelepel kurkumapoeder, 1 theelepel paprikapoeder, 1 theelepel chilipoeder, zout en peper naar smaak. Kook de kip in het water totdat het gaar is. Haal de kip uit de pan en laat het afkoelen. Pluis de kip uit en snijd het in kleine stukjes. Zeef de bouillon en breng het aan de kook. Voeg de citroenblaadjes, sereh, salam, laurierblad, gemberpoeder, knoflookpoeder, uienpoeder, kurkumapoeder, paprikapoeder, chilipoeder, zout en peper toe. Laat de bouillon 10 minuten zachtjes koken. Voeg de kipstukjes toe en laat het geheel nog 5 minuten koken. Serveer de soto ayam met rijst, kroepoek, sambal en ei.