hoe kan ik thuis een taart bakken
Sign Up to our social questions and Answers Engine to ask questions, answer people’s questions, and connect with other people.
Login to our social questions & Answers Engine to ask questions answer people’s questions & connect with other people.
Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
We streven ernaar om mensen met kennis te verbinden met degenen die het nodig hebben, om verschillende wereldbeelden dichter bij elkaar te brengen zodat we elkaar beter kunnen begrijpen, en om iedereen in staat te stellen hun kennis te delen. Bij VraagNet is elke vraag een aanzet tot samenwerking, verbinding en gezamenlijke groei. Voor elke vraag hebben we een antwoord, waarbij we streven naar continue kennisuitwisseling en begrip
Om thuis een taart te bakken, heb je de volgende ingrediënten nodig: – 150 gram bloem – 150 gram suiker – 150 gram boter – 3 eieren – 1 tl bakpoeder – 1 snufje zout – Voor de vulling: – 500 gram fruit, zoals aardbeien, frambozen of bosbessen – 100 gram suiker – 1 el citroensap – Bereiding: – Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. – Vet een springvorm in met boter en bestuif met bloem. – Klop de boter en de suiker in een kom tot een romig geheel. – Voeg de eieren een voor een toe en blijf kloppen. – Meng de bloem, het bakpoeder en het zout in een andere kom. – Voeg de droge ingrediënten in delen toe aan het boter-suikermengsel en blijf kloppen tot er een glad beslag ontstaat. – Giet het beslag in de springvorm en bak de taart in de oven gedurende 30-35 minuten, of totdat de taart goudbruin is. – Laat de taart afkoelen en garneer met de fruitvulling.