Hoe bereid ik een traditionele hollandse pannenkoek
Sign Up to our social questions and Answers Engine to ask questions, answer people’s questions, and connect with other people.
Login to our social questions & Answers Engine to ask questions answer people’s questions & connect with other people.
Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
We streven ernaar om mensen met kennis te verbinden met degenen die het nodig hebben, om verschillende wereldbeelden dichter bij elkaar te brengen zodat we elkaar beter kunnen begrijpen, en om iedereen in staat te stellen hun kennis te delen. Bij VraagNet is elke vraag een aanzet tot samenwerking, verbinding en gezamenlijke groei. Voor elke vraag hebben we een antwoord, waarbij we streven naar continue kennisuitwisseling en begrip
Om een traditionele Hollandse pannenkoek te bereiden, heb je de volgende ingrediënten nodig: bloem, melk, eieren, boter en zout. Meng de bloem, melk, eieren en zout in een kom tot een glad beslag. Verhit een klontje boter in een koekenpan en giet er een dun laagje beslag in. Bak de pannenkoek aan beide kanten goudbruin. Serveer de pannenkoeken met stroop, poedersuiker of fruit.