Hoe bak je een taart
Sign Up to our social questions and Answers Engine to ask questions, answer people’s questions, and connect with other people.
Login to our social questions & Answers Engine to ask questions answer people’s questions & connect with other people.
Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
We streven ernaar om mensen met kennis te verbinden met degenen die het nodig hebben, om verschillende wereldbeelden dichter bij elkaar te brengen zodat we elkaar beter kunnen begrijpen, en om iedereen in staat te stellen hun kennis te delen. Bij VraagNet is elke vraag een aanzet tot samenwerking, verbinding en gezamenlijke groei. Voor elke vraag hebben we een antwoord, waarbij we streven naar continue kennisuitwisseling en begrip
Om een taart te bakken, verwarm je de oven voor op 180 graden Celsius. Vet een springvorm in en bekleed hem met bakpapier. Meng in een kom de bloem, het bakpoeder en het zout. Klop in een andere kom de boter en de suiker tot een romig mengsel. Voeg een voor een de eieren toe en blijf kloppen tot het mengsel luchtig is. Voeg de bloemmix afwisselend met de melk toe aan het botermengsel en meng totdat alles goed gemengd is. Giet het beslag in de springvorm en bak de taart in de oven gedurende 30-35 minuten, of totdat de taart gaar is.