Hoe maak ik een lekkere nederlandse appeltaart
Sign Up to our social questions and Answers Engine to ask questions, answer people’s questions, and connect with other people.
Login to our social questions & Answers Engine to ask questions answer people’s questions & connect with other people.
Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
We streven ernaar om mensen met kennis te verbinden met degenen die het nodig hebben, om verschillende wereldbeelden dichter bij elkaar te brengen zodat we elkaar beter kunnen begrijpen, en om iedereen in staat te stellen hun kennis te delen. Bij VraagNet is elke vraag een aanzet tot samenwerking, verbinding en gezamenlijke groei. Voor elke vraag hebben we een antwoord, waarbij we streven naar continue kennisuitwisseling en begrip
Een lekkere Nederlandse appeltaart maak je met verse appels, bloem, suiker, kaneel, zout en boter. De appels schil je en snijd je in stukjes. De bloem, suiker, kaneel en zout meng je door elkaar. De boter snijd je in kleine stukjes en meng je met het bloemmengsel tot een kruimelig deeg. De appels en het kruimeldeeg meng je door elkaar en doe je in een bakvorm. De taart bak je in een voorverwarmde oven op 180 graden Celsius gedurende 45 minuten.